Kakaové boby Santander - pražené

Kakaové boby Fino de Aroma - 100 g

hmotnost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Skladem Skladem Skladem Skladem Zvolte variantu
89 Kč 119 Kč 259 Kč 479 Kč od 89 Kč
Kategorie: Kakaové boby

Co vás bude určitě zajímat



Pokud jste opravdoví znalci na kakao, oceníte jedinečnou chuť jemně pražených kakaových bobů odrůdy Criollo Trinitario z plantážní oblasti Santander. Budete mile překvapeni, protože díky 52% obsahu kakaového másla přinášejí tyto boby kromě svojí charakteristické zemité hořkosti i nesvíravý, sametově jemný, nicméně intenzivně kakaový pocit, který vám v ústech vydží velmi, velmi dlouho.
Fino de Aroma označuje nejkvalitnější kakaové boby. Vyznačují se jedinečnou chutí, která je daná čistotou jejich původu. Rozemleté kakaové boby nádherně voní a jejich vyvážená plná kakaová chuť je prostoupená ovocnými, květinovými a ořechově sladovými tóny. Pouze 68 % celosvětové produkce kakaových bobů, a to převážně z oblasti Latinské Ameriky, získává každoročně označení Fino de Aroma (uděluje ho ICCO - The International Cocoa Organization).

Složení
100% kakaové boby
 
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota 2619 kJ/25 kcal
Tuky 53 g z toho nasycené mastné kyseliny 32 g, sacharidy 25 g z toho cukry 0 g, vláknina 17 g, bílkoviny 12 g, sůl 0 g

Inspirujte se…
Kakaové boby jsou určené jak pro přímou konzumaci, tak i pro domácí výrobu čokolády. Po nadrcení mohou kakaové nibsy sloužit k dekoraci  čokoládových cukrovinek nebo k dochucení např. pralinkových náplní.

Doporučujeme
Skladujte na suchém místě při teplotě 1524 °C. Bobům nesvědčí lednička, teplo, prudké teplotní změny, světlo a intenzivní pachy.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
Zpět do obchodu