Co vás bude určitě zajímat
MACONDO představuje skvělou volbu pro milovníky hořké čokolády „tak akorát”. Získá si vás svojí exotickou, hořkosladkou chutí s lehce ovocitě kyselými tóny. Má jemnou strukturu a harmonickou vyváženost mezi typickou hořkostí kakaa a sladkostí třtiny.
Fino de Aroma označuje nejkvalitnější kakaové boby. Vyznačují se jedinečnou chutí, která je daná čistotou jejich původu. Čokoláda z nich vyrobená nádherně voní a její vyvážená plná chuť kakaa je prostoupená ovocnými, květinovými a ořechově sladovými tóny. Pouze 6–8 % celosvětové produkce kakaových bobů, a to převážně z oblasti Latinské Ameriky, získává každoročně označení Fino de Aroma (uděluje ho ICCO - The International Cocoa Organization). Čokoládové suroviny, které vám nabízíme, jsou vyráběné z kakaových bobů speciálně vyšlechtěné odrůdy Criollo Trinitario, která dává vzniknout čokoládám s bohatým a harmonicky vyváženým čokoládovým základem výjimečné vůně a chuti.
Složení
Kakaová hmota, třtinový cukr, kakaové máslo, sojový lecitin, přírodní vanilka, min. 60 % kakaové sušiny
Neobsahuje ořechy, bez lepku, bez GMO.
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota 2343 kJ/560 kcal
Tuky 36 g z toho nasycené mastné kyseliny 20 g, sacharidy 53 g z toho cukry 39 g, vláknina 9 g, bílkoviny 7 g, sůl 0 g
Inspirujte se...
Tato příjemně hořká čokoláda by neměla chybě v žádné domácnosti. Je ideální pro vytváření čokoládových cukrovinek nebo ochucení pekařských výrobků, zmrzliny a dezertů i na polevy. Je to čokoláda pro každý den - nechte ji pomalu rozpouštět na jazyku a unášet se její neopakovatelnou chutí.
Doporučujeme
Skladujte na suchém místě při teplotě 18–20 °C. Čokoládě nesvědčí lednička, teplo, prudké teplotní změny, světlo a intenzivní pachy. Nelekejte se jemné bělavé vrstvičky na povrchu čokolády. Je způsobená vykrystalizovaným cukrem nebo vyloučeným máslem. Neovlivňuje její chuť ani kvalitu.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.