60% Hořká čokoláda MACONDO

Odrůdová čokoláda Fino de Aroma

hmotnost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Zvolte variantu
89 Kč 109 Kč 229 Kč 409 Kč 769 Kč od 89 Kč

Co vás bude určitě zajímat

MACONDO představuje skvělou volbu pro milovníky hořké čokolády „tak akorát”. Získá si vás svojí exotickou, hořkosladkou chutí s lehce ovocitě kyselými tóny. Má jemnou strukturu a harmonickou vyváženost mezi typickou hořkostí kakaa a sladkostí třtiny.
Fino de Aroma označuje nejkvalitnější kakaové boby. Vyznačují se jedinečnou chutí, která je daná čistotou jejich původu. Čokoláda z nich vyrobená nádherně voní a její vyvážená plná chuť kakaa je prostoupená ovocnými, květinovými a ořechově sladovými tóny. Pouze 68 % celosvětové produkce kakaových bobů, a to převážně z oblasti Latinské Ameriky, získává každoročně označení Fino de Aroma (uděluje ho ICCO - The International Cocoa Organization). Čokoládové suroviny, které vám nabízíme, jsou vyráběné z kakaových bobů speciálně vyšlechtěné odrůdy Criollo Trinitario, která dává vzniknout čokoládám s bohatým a harmonicky vyváženým čokoládovým základem výjimečné vůně a chuti.

Složení
Kakaová hmota, třtinový cukr, kakaové máslo, sojový lecitin, přírodní vanilka, min. 60 % kakaové sušiny
Neobsahuje ořechy, bez lepku, bez GMO.

Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota 2343 kJ/560 kcal
Tuky 36 g z toho nasycené mastné kyseliny 20 g, sacharidy 53 g z toho cukry 39 g, vláknina 9 g, bílkoviny 7 g, sůl 0 g

Inspirujte se...
Tato příjemně hořká čokoláda by neměla chybě v žádné domácnosti. Je ideální pro vytváření čokoládových cukrovinek nebo ochucení pekařských výrobků, zmrzliny a dezertů i na polevy. Je to čokoláda pro každý den - nechte ji pomalu rozpouštět na jazyku a unášet se její neopakovatelnou chutí.

Doporučujeme
Skladujte na suchém místě při teplotě 1820 °C. Čokoládě nesvědčí lednička, teplo, prudké teplotní změny, světlo a intenzivní pachy. Nelekejte se jemné bělavé vrstvičky na povrchu čokolády. Je způsobená vykrystalizovaným cukrem nebo vyloučeným máslem. Neovlivňuje její chuť ani kvalitu.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
Zpět do obchodu